user_mobilelogo

Office 365 Business Premium

 

Office på alle enhetene dine

Ha siste versjon av alle Office-programmene du kjenner godt, uansett hvilken enhet du bruker – enten det er PC/Mac, nettbrett eller telefon.

Gjør det enklere å samarbeide

Lagre, synkroniser og del filer på Internett slik at de alltid er oppdatert. Du kan også redigere dokumenter sammen med andre i sanntid.

Enkel administrasjon

Du kan enkelt konfigurere brukere og begynne å bruke tjenestene raskt ved hjelp av trinnvise veiledninger. Og Office 365 tar seg av IT-biten.

 

 

 

 

Office-programserien

Ha alltid den nyeste versjonen av:

 

Icon Word 20x20Icon Excel 20x20Icon PowerPoint 20x20Icon Oulook 20x20Icon OneNote 20x20Icon Publisher 20x20Icon SkypeForBusiness 20x20


Enkel formatering av informasjon i Excel med verktøy som gjenkjenner mønstre og autofullfører data.Realiser ideene dine på den måten du arbeider best – med et tastatur, en penn eller en berøringsskjerm.

  • Enkel integrering av innhold fra PDF-filer, slik at du kan opprette egne profesjonelle Word-dokumenter.
  • Utform tilpasset markedsføringsmateriell som passer for varemerket ditt og kundene dine.

 

 Icon OfficeMoreDevices 55x40

Office på datamaskiner, nettbrett og telefoner

Dra nytte av en komplett, installert Office-opplevelse på PC-er, Mac-maskiner, Windows-nettbrett, iPad® og Android™-nettbrett og de fleste mobile enheter. Hver bruker kan installere Office på fem PC-er eller Mac-maskiner, fem nettbrett (Windows, iPad og Android) og fem telefoner.

I tillegg til disse nettbaserte tjenestene

 Icon EmailCalendars 55x40

E-post og kalendere

Bruk e-post i bedriftsklassen via en omfattende og velkjent Office-opplevelse, som du har tilgang til fra skrivebordet eller fra en nettleser via Outlook Web App. Du får en postboks med en lagringskapasitet på 50 GB per bruker, og kan sende vedlegg på opptil 150 MB.

 Icon OnlineConferencing 55x40

Nettbaserte konferanser

Hold nettbaserte møter med lyd og video ved bruk av ett-klikks-skjermdeling og videokonferanser i HD.

 Icon Skype 55x40

Direktemeldinger og Skype-tilkobling

Kom i kontakt med andre Skype for Business-brukere via direktemeldinger, taleanrop og videoanrop, og la personer se tilkoblingsstatusen din. Del tilstedeværelse, direktemeldinger og lydsamtaler med Skype-brukere

 Icon Yammer 55x40

Sosialt nettverk for bedrifter

Med programvaren for samarbeid og forretningprogrammene du finner i Yammer, kan de ansatte komme i kontakt med de riktige personene, dele informasjon på tvers av grupper og organisere prosjekter, slik at de raskere kommer videre med prosjektene.

 Icon OfficeOnline 55x40

Office Online

Opprett og rediger Word-, OneNote-, PowerPoint- og Excel-dokumenter fra en nettleser.

 Icon Sway 55x40

Profesjonell digital historiefortelling

Med det nye Office 365-programmet Sway kan du enkelt opprette engasjerende interaktive nettbaserte rapporter, presentasjoner, nyhetsbrev, opplæringer og mer fra telefonen, nettleseren eller nettbrettet. Sway-lerreter er enkle å dele og ser flotte ut på enhver skjerm.

 Icon FileShare 55x40

Fillagring og fildeling

OneDrive for Business gir 1 TB lagringsplass for hver bruker, som brukeren kan få tilgang til fra nesten hvor som helst. Del filer med andre i og utenfor organisasjonen, kontroller hvem som kan åpne og redigere hver fil, og synkroniser filer enkelt med datamaskiner og enheter

 Icon TeamSites 55x40

Gruppenettsteder

Muliggjør enkel tilgang og deling av dokumenter med grunnleggende lagringskapasitet på 10 GB, pluss 500 MB med lagringsplass per bruker.

 Icon Search 55x40

Søk og oppdag

Hold deg oppdatert. Søk og oppdag innhold i hele Office 365 basert på personlig innsikt. Office Delve er den første opplevelsen som drives av Office Graph, som er en samling av analyserte signaler eller innsikter hentet fra hver brukers oppførsel og forhold til innhold, emner og kontakter.

 

 

Kundeservice

Kontakt info

NorskDataSupport AS
Postboks 191
2302 Hamar

932 14 561 (Man-Fre 09-16)

support@norskdatasupport.no

Nettsiden benytter informasjonskapsler for bedre brukeropplevelse.