user_mobilelogo

Sikkerhetsavtale for hjemmesider

puzzle

Vi ser ofte at oppdateringer, vedlikehold og sikkerhetstiltak mot skadelig programvare på hjemmesidene ikke blir utført. Dette fører til at leverandøren av webhotellet ofte stenger sider som ikke er tilstrekkelig sikret, eller har blitt infisert av skadelig kode. Det påløper da en ekstra kostnad for å få renset opp og gjennåpnet sidene. I tillegg vil det raskt bli gitt informasjon i søkeresultater f.eks. på Google at hjemmesiden inneholder skadelig programvare. I mange tilfeller blir også hjemmesiden automatisk sperret i nettleseren. Dette gjør at omdømmet til bedriften raskt blir dårlig.

Dette gjelder nå ikke bare de store og kjente bedriftene. Trenden viser at små og mellomstore bedrifter blir like ofte utsatt for angrep da de som oftest ikke har personer med kunnskap eller forutsetning for å kunne hindre disse angrepene.

Basert på våre erfaringer med drift og vedlikehold av hjemmesider har vi laget en sikkerhetsavtale hvor vi utfører drift og vedlikehold, slik at hjemmesidene hele tiden er oppdatert med siste utgave av publiseringsløsning og sikkerhet. Da slipper du å bruke resurser og kostbar tid på dette.

Pris på sikkerhetsavtalen er fra kr. 279,- pr. mnd. (kr. 3.348,- pr. år)

 

 

 

Kundeservice

Kontakt info

NorskDataSupport AS
Postboks 191
2302 Hamar

932 14 561 (Man-Fre 09-16)

support@norskdatasupport.no

Nettsiden benytter informasjonskapsler for bedre brukeropplevelse.